Зад кулисите на OMC: Запознай се с грижовниците и историята на Нели

Здравейте! Аз съм Анелия Тонева и преди 10 години стартирах собствен бизнес. Това е Office Master Care или ОМС, най-грижовната компания за поддържане и почистване на офиса и дома.

Нека ви разкажа своята история…

Тя започва през студентските ми години, когато завършвах образованието си и имах малко дете, за което да се грижа. Притежавах едва 1 година трудов стаж зад гърба си, който не беше по специалността. Съответно… никой работодател не искаше да ми даде шанс. Това беше моментът, в който НАИСТИНА СЕ АМБИЦИРАХ да създам нещо свое. Идеята с почистването дойде импулсивно и без много да му мисля основах Office Master Care.

Изминахме дълъг път – аз и грижовниците ни. Но днес с гордост можем да изредим услугите, които ОМС предлага:

  • Абонаментно поддържане на офиси
  • Еднократно основно почистване на офиси
  • Почистване след строително-ремонтни дейности на офиси
  • Техническа поддръжка и доставка на консумативи в офиси
  • Абонаментно поддържане на апартаменти
  • Еднократно основно почистване на апартаменти
  • Почистване след строително-ремонтни дейности на апартаменти
  • Пране на мека мебел

Безкрайно се гордея с нашите грижовници, защото ежедневно доказваме, че сме професионалисти, но и сме различни. Различни сме, защото нашата мисия е истински да се грижим за нашите клиенти.

Все повече се убеждавам, че да си грижовник е призвание. И това е професия, за която мечтая един ден да влезе в Националната класификация на професиите и длъжностите в България. А аз вярвам, че мечтите се сбъдват…

И така… вече 10 години се грижим за приятелите и клиентите ни в Пловдив и региона.

Благодаря на всички. За доверието, за търпението, за това, че сме заедно.

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.