Абонаментно почистване на офиси

Чистотата, здравословната среда и уютът на работното място са основни предимства, които днес ще направят вашите служители по-мотивирани и спокойни на работното място, а вас и вашия бизнес по-конкурентоспособен.

Индивидуална грижа

За услугата

В Office Master Care предлагаме бутикова услуга за почистване, съобразена с нуждите на всеки клиент, независимо дали той има един офис от 20 кв.м или се простира в няколко помещения от 200 кв.м. до над 2000 кв.м. 

Нашият екип е съставен от всеотдайни грижовници, които ще обгрижват работното ви пространство по, изградения от нас, личен стандарт за безупречно качество. С Office Master Care може да сте сигурни, че всеки квадратен метър от вашия офис се почиства старателно и според специфичните ви нужди, всеки път.  

Използваме цветно кодирани микрофибърни кърпи и мопове, за да минимизираме рисковете от кръстосано замърсяване и да се елиминира прехвърлянето на микроби от една област в друга. 

 Използваме професионални препарати, които са биоразтворими, безвредни за здравето и дезинфекцираме с препарати със 70% алкохолно съдържание.

Комплексно решение

Примерен план за почистване

Почистване и дезинфекция на офис мебели и твърди повърхности

Почистване на диспенсери, цокли, ел. ключове, табели, врати и касите на вратите

Прахосмукиране на мокети и почистване на твърди подове и настилки

Обезпрашаване и обиране на паяжини

Почистване на кошчета за отпадъци и ароматизирането им

Ежемесечни и периодични почиствания на детайлни елементи

Максимално удобство

Допълнителни услуги

Доставка на консумативи

Разполагаме с богат избор от висококачествени хигиенни и санитарни консумативи за нуждите на всеки бизнес. Към всеки наш абонаментен план предлагаме и допълнителна услуга, която включва следене на наличности, доставка и зареждане на всички необходими на вашия бизнес консумативи. Без ангажимент от ваша страна. С повече време за важните неща, които движат компанията ви напред.

Почистване на фасадни прозорци

Към всеки абонаментен план предлагаме на нашите бизнес клиенти и периодично почистване на фасадните прозорци на вашия офис, сграда или производствено хале. Може да добавите услугата към абонаментния си план както в началото при неговото изготвяне, така и след това.

Безкомпромисно качество

Защо да избереш нас

Гъвкав график

Работим по график, който е индивидуално изработен според нуждите на всеки клиент.

Професионално оборудване

Разполагаме с професионални машини и препарати за почистване, подходящи за най-фините и най-тежко замърсените повърхности.

Цялостна грижа

Почистваме и дезинфекцираме с внимание към всеки детайл и зареждаме необходимите хигиенни и санитарни консумативи за бизнеса ви.

Стандарт за качество

Създадохме "Наръчник на грижовника", по който обучаваме всички наши служители и гарантираме първокласна услуга.

Максимално удобство

Всички машини, хигиенни препарати и транспорт са наше задължение и са включени в цената на абонамента като съобразяваме бюджета спрямо възможностите и нуждите на бизнеса.

Мотивирани грижовници

Мисията на грижовниците е, чрез дейността си, да помогнат за повишаването на продуктивността на бизнеса ти, като се адаптират към всяко едно специфично изискване.

Ценим вашето доверие

Клиентите за нас

Свържете се с нас за конкретна оферта

Ние в Office Master Care знаем, че всеки един бизнес има различни и специфични нужди и възможности. Свържете се с нас и ние ще изготвим индивидуална оферта и график, съобразени с вашите изисквания.

ТЕЛЕФОН:
0888 383 514