Абонаментно почистване на промишлени помещения и складове

Поддържането на идеална чистота в производствата не само осигурява здравословна среда за работниците и служителите, но често е и задължително условие за безпроблемното протичане на работния процес.

Стандарт за качество

За услугата

Всяко едно производство, съобразно своите специфики на дейността, е длъжно да спазва определени санитарни изисквания. А намирането, на коректни, честни и надеждни професионалисти в почистване на промишлени помещения и складове, е нелека задача.

Ние от Office Master Care сме се посветили на това да се усъвършенстваме в грижата за чистотата и дезинфекцията на вашите производствени сгради. Нашите служители са обучени по, изготвен от нас, личен стандарт за качество, но и разбират, че всеки бизнес има свои индивидуални нужди. Ето защо ние сме се научили да адаптираме нашите методи въз основа на изискванията на всеки клиент.

Професионалното почистване на производствени сгради и складове включва голямо разнообразие от услуги. Наличието на различни по вид помещения предполага и използването на различни видове професионални препарати и машини. Ние от Office Master Care поддържаме висок стандарт за качество и ежедневно правим стриктен качествен контрол над всеки наш служител, във всеки наш обект. 

Комплексно решение

Примерен план за почистване

Почистване на подове със специфични настилки

Почистване и дезинфекция на твърди повърхности

Поддръжка на външни части за почивка

Почистване на прилежащи офиси според определен график

Поддръжка на фасада и фасадни прозорци

Разделно изхвърляне на боклук

Максимално удобство

Допълнителни услуги

Доставка на консумативи

Разполагаме с богат избор от висококачествени хигиенни и санитарни консумативи за нуждите на всеки бизнес. Към всеки наш абонаментен план предлагаме и допълнителна услуга, която включва следене на наличности, доставка и зареждане на всички необходими на вашия бизнес консумативи. Без ангажимент от ваша страна. С повече време за важните неща, които движат компанията ви напред.

Почистване на фасадни прозорци

Към всеки абонаментен план предлагаме на нашите бизнес клиенти и периодично почистване на фасадните прозорци на вашия офис, сграда или производствено хале. Може да добавите услугата към абонаментния си план както в началото при неговото изготвяне, така и след това.

Безкомпромисно качество

Защо да избереш нас

Гъвкав график

Работим по график, който е индивидуално изработен според нуждите на всеки клиент.

Професионално оборудване

Разполагаме с професионални машини и препарати за почистване, подходящи за най-фините и най-тежко замърсените повърхности.

Цялостна грижа

Почистваме и дезинфекцираме с внимание към всеки детайл и зареждаме необходимите хигиенни и санитарни консумативи за бизнеса ви.

Стандарт за качество

Създадохме "Наръчник на грижовника", по който обучаваме всички наши служители и гарантираме първокласна услуга.

Максимално удобство

Всички машини, хигиенни препарати и транспорт са наше задължение и са включени в цената на абонамента като съобразяваме бюджета спрямо възможностите и нуждите на бизнеса.

Мотивирани грижовници

Мисията на грижовниците е, чрез дейността си, да помогнат за повишаването на продуктивността на бизнеса ти, като се адаптират към всяко едно специфично изискване.

Ценим вашето доверие

Клиентите за нас

Свържете се с нас за конкретна оферта

Ние в Office Master Care знаем, че всеки един бизнес има различни и специфични нужди и възможности. Свържете се с нас и ние ще изготвим индивидуална оферта и график, съобразени с вашите изисквания.

ТЕЛЕФОН:
0888 383 514