Кои сме ние

Майстори сме в грижата за чистотата и уюта на вашия бизнес

Ние сме професионалисти, изградили личен стандарт за качество в почистването, базиран на дългогодишния ни опит както с малки, така и с едни от най-големите бизнеси в Пловдив. На преден план поставяме индивидуалните нужди на клиента, като съобразяваме график и бюджет според възможностите ви. Доверете ни се. Оставете грижата за вашия бизнес в ръцете на грижовниците.

Нашата История

Вече 15 години се грижим
за бизнеса в Пловдив

Историята на Office Master Care започва през 2009 г. благодарение на Анелия и Нейчо, които мечтаят да създадат компания за почистващи услуги, която да обслужва бизнеса в Пловдив, оставяйки след себе си чувството за безупречна чистота и неповторима грижа.

Двамата вярват, че уютът и свежестта на работното място е от огромно значение за мотивацията и отдадеността на служителите във всяка фирма. А когато за почистването се грижат истински професионалисти, бизнесът може да се фокусира пълноценно върху най-важното – да се развива и расте.  

И така, окрилени от една обща визия, Анелия и Нейчо създават Office Mater Care, чието портфолио е съставено от услуги като абонаментно и еднократно почистване на офиси, бизнес сгради, промишлени помещения и складове, както и доставка на хигиенни и санитарни консумативи за работното място.

Нашите компании:

С годините семейството на Office Master Care се разшири като създадохме още две компании, свързани с нашата основна мисия – да осигуряваме неповторима грижа за чистотата във всеки бизнес.

Химическо чистене

Осигуряваме професионално химическо чистене както за индивидуални, така и за бизнес клиенти. Сред бизнесите, които обслужваме се нареждат едни от най-известните хотели и ресторанти в града под тепетата.

Управление на имоти под наем

Предлагаме пълно управление на Airbnb, Booking и FlatAway имоти за краткосрочни наеми. Услугата включва всичко от предоставянето на ключа на наемателя до почистването след престоя му.

Безкомпромисно качество

Защо да избереш нас

Гъвкав график

Работим по график, който е индивидуално изработен според нуждите на всеки клиент.

Професионално оборудване

Разполагаме с професионални машини и препарати за почистване, подходящи за най-фините и най-тежко замърсените повърхности.

Цялостна грижа

Почистваме и дезинфекцираме с внимание към всеки детайл и зареждаме необходимите хигиенни и санитарни консумативи за бизнеса ви.

Стандарт за качество

Създадохме "Наръчник на грижовника", по който обучаваме всички наши служители и гарантираме първокласна услуга.

Максимално удобство

Всички машини, хигиенни препарати и транспорт са наше задължение и са включени в цената на абонамента като съобразяваме бюджета спрямо възможностите и нуждите на бизнеса.

Мотивирани грижовници

Мисията на грижовниците е, чрез дейността си, да помогнат за повишаването на продуктивността на бизнеса ти, като се адаптират към всяко едно специфично изискване.

Управление

Нашият екип

Анелия Тонева

Съ-основател

Нейчо Тонев

Съ-основател

Яна Тонева

Мениджър качество

Телефон:
0878 663 691

 

Гергана Иванова

Мениджър качество

Недка Николова

Мениджър снабдяване

Ваня Гънчевска

Офис мениджър

Ценим вашето доверие

Клиентите за нас

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.