Еднократно почистване

Независимо дали имате нужда от еднократно, основно почистване на вашия офис след пренасяне, на вашата бизнес сграда в края на строителни дейности или на дома ви след ремонт, можете да се доверите на грижовниците от Office Master Care да върнат уюта и чистотата във всяко пространство.  

Внимание към детайла

За услугата

Еднократното, основно почистване е подходящ метод при стартиране на абонаментен план, до четири пъти годишно за помещения, които не се поддържат редовно или след строителни и ремонтни дейности, когато има прекомерно замърсяване, което трудно може да се почисти без специализирана техника и професионални почистващи препарати.

В Office Master Care разполагаме с всичко необходимо, за да накараме вашето старо или ново пространство да засияе по най-високия и най-важния стандарт – комбинацията между вашия усет и нашия професионален подход. 

Еднократното почистване не е обвързано с абонаментен план и може да се извърши в удобно за вас време. Доверете ни се за оптимални резултати при едно основно почистване.

Комплексно решение

Примерен план за почистване

Прахосмукиране и почистване на подове и настилки

Обезпрашаване и почистване на повърхности и детайли

Почистване и дезинфекция на санитарни помещения

Измиване на прозорци и/или тераси

Изхвърляне и ароматизиране на кошчета за боклук

Зареждане на консумативи

Максимално удобство

Допълнителни услуги

Доставка на консумативи

Разполагаме с богат избор от висококачествени хигиенни и санитарни консумативи за нуждите на всеки бизнес. Към всеки наш абонаментен план предлагаме и допълнителна услуга, която включва следене на наличности, доставка и зареждане на всички необходими на вашия бизнес консумативи. Без ангажимент от ваша страна. С повече време за важните неща, които движат компанията ви напред.

Почистване на фасадни прозорци

Към всеки абонаментен план предлагаме на нашите бизнес клиенти и периодично почистване на фасадните прозорци на вашия офис, сграда или производствено хале. Може да добавите услугата към абонаментния си план както в началото при неговото изготвяне, така и след това.

Безкомпромисно качество

Защо да избереш нас

Гъвкав график

Работим по график, който е индивидуално изработен според нуждите на всеки клиент.

Професионално оборудване

Разполагаме с професионални машини и препарати за почистване, подходящи за най-фините и най-тежко замърсените повърхности.

Цялостна грижа

Почистваме и дезинфекцираме с внимание към всеки детайл и зареждаме необходимите хигиенни и санитарни консумативи за бизнеса ви.

Стандарт за качество

Създадохме "Наръчник на грижовника", по който обучаваме всички наши служители и гарантираме първокласна услуга.

Максимално удобство

Всички машини, хигиенни препарати и транспорт са наше задължение и са включени в цената на абонамента като съобразяваме бюджета спрямо възможностите и нуждите на бизнеса.

Мотивирани грижовници

Мисията на грижовниците е, чрез дейността си, да помогнат за повишаването на продуктивността на бизнеса ти, като се адаптират към всяко едно специфично изискване.

Ценим вашето доверие

Клиентите за нас

Свържете се с нас за конкретна оферта

Ние в Office Master Care знаем, че всеки един бизнес има различни и специфични нужди и възможности. Свържете се с нас и ние ще изготвим индивидуална оферта и график, съобразени с вашите изисквания.

ТЕЛЕФОН:
0888 383 514