Абонаментно почистване на бизнес сгради

Ние сме фирмата за професионално почистване, която ще ви освободи от управлението и притеснението по грижата, чистотата и реда в общите части на вашата бизнес сграда, жилищен комплекс или публично съоръжение.

Индивидуална грижа

За услугата

Професионалното почистване на една административна или бизнес сграда включва голямо разнообразие от услуги. Наличието на различни помещения предполага и използването на различни видове професионални препарати и машини. 

Ние от Оffice Мaster Сare разполагаме с всички необходими почистващи консумативи и високоефективна техника, за да поддържаме висок стандарт на чистота в общите части на всяка една бизнес или административна сграда. Предлагаме на всеки клиент гъвкава, персонализирана услуга, съобразена с неговите индивидуални нужди и предпочитания.

Комплексно Решение

Примерен план за почистване

Почистване на вътрешните общи части

Поддръжка на лицето на сградата и на централните входове

Разделно хвърляне на боклука

Дезинфекция при необходимост

Поливане и грижа за растения

Доставка и следене наличността на консумативи

Максимално удобство

Допълнителни услуги

Доставка на консумативи

Разполагаме с богат избор от висококачествени хигиенни и санитарни консумативи за нуждите на всеки бизнес. Към всеки наш абонаментен план предлагаме и допълнителна услуга, която включва следене на наличности, доставка и зареждане на всички необходими на вашия бизнес консумативи. Без ангажимент от ваша страна. С повече време за важните неща, които движат компанията ви напред.

Почистване на фасадни прозорци

Към всеки абонаментен план предлагаме на нашите бизнес клиенти и периодично почистване на фасадните прозорци на вашия офис, сграда или производствено хале. Може да добавите услугата към абонаментния си план както в началото при неговото изготвяне, така и след това.

Безкомпромисно качество

Защо да избереш нас

Гъвкав график

Работим по график, който е индивидуално изработен според нуждите на всеки клиент.

Професионално оборудване

Разполагаме с професионални машини и препарати за почистване, подходящи за най-фините и най-тежко замърсените повърхности.

Цялостна грижа

Почистваме и дезинфекцираме с внимание към всеки детайл и зареждаме необходимите хигиенни и санитарни консумативи за бизнеса ви.

Стандарт за качество

Създадохме "Наръчник на грижовника", по който обучаваме всички наши служители и гарантираме първокласна услуга.

Максимално удобство

Всички машини, хигиенни препарати и транспорт са наше задължение и са включени в цената на абонамента като съобразяваме бюджета спрямо възможностите и нуждите на бизнеса.

Мотивирани грижовници

Мисията на грижовниците е, чрез дейността си, да помогнат за повишаването на продуктивността на бизнеса ти, като се адаптират към всяко едно специфично изискване.

Ценим вашето доверие

Клиентите за нас

Свържете се с нас за конкретна оферта

Ние в Office Master Care знаем, че всеки един бизнес има различни и специфични нужди и възможности. Свържете се с нас и ние ще изготвим индивидуална оферта и график, съобразени с вашите изисквания.

ТЕЛЕФОН:
0888 383 514