Тайната към по-успешен бизнес е в чистия офис

Ти си управител на фирма. И знаеш колко важна е чистотата на офиса ти. Тя обаче някак си все ти се изплъзва между пръстите. Остава на заден план или така и не стигаш до нея…
Може би си срещал некоректно отношение или непокриване на високите ти стандарти. Дори си поемал задълженията в свои ръце, за да бъде всичко изрядно.
НО! Това вреди на ТВОЯ бизнес. Спира те по пътя към успеха.

Има обаче начин да си спестиш излишните главоболия и в същото време да се сдобиеш с надежден партньор в поддръжката и почистването и на офиса. В лицето на грижовниците ще откриеш професионалисти, предлагащи качествени услуги и приятелско отношение. С нашето абонаментно офис почистване, освен чист офис, ще си спечелиш мотивиран екип, свободно време, повече сигурност и не на последно място – по-добра печалба. Как ли? Разбери в следващите редове.

КОНЦЕНТРИРАЙ СЕ ВЪРХУ БИЗНЕСА СИ

Като собственик на бизнес знаеш, че всеки процес в компанията изисква твоето внимание и оценка. Бизнес средата се променя постоянно и става все по-трудно да се съсредоточиш. Грижата за работното място може да изглежда като малък или незначителен детайл, но всъщност изисква много от твоето внимание.

Чистотата в офиса е ключова и влияе на много фактори във фирмата – както вътрешни, така и външни. Приветливият вид на офиса впечатлява посетителите. Блясъкът и уютът, с които посрещаш своите клиенти те разграничава от твоите конкуренти. Не забравяй, че чистият и подреден офис, освен необходимост в ежедневието, е и важен мотивиращ фактор за служителите ти. Ето и какви са положителните страни на професионалното почистване:

1. ВРЕМЕТО!? БЪДИ ПО-ПЕСТЕЛИВ С ТОЗИ РЕСУРС

Да, знаем, че звучи гръмко, но твърдението си е напълно вярно. Ако отделяш повече време за важните дела, ще запазиш фокуса си върху развитието на фирмата, респективно, привличането на източници за печалба. Концентрацията е ключов момент при стратегическите процеси и особена важна при преследването на фирмените цели. Грижовниците са старателни, пъргави, внимателни към всеки детайл и на твое разположение 24/7. Те ще те освободят от напрежението и следенето на процеси като: създаване на график за почистване, проучването на добри техници, търсене на външни фирми за почистване на прозорци и подобните дейности.

Именно защото всяка твоя минута е ценна, ние от Office Master Care сме тук, за да ти помогнем в оптимизирането на твоето работно време. За да те улесним в избора, създадохме пълния кръг на безгрижието – това са всички необходими услуги, с които вашето офис пространство да е винаги чисто и свежо. Отнемането на стреса, образуващ се около поддържането на реда в офиса, както и отличното изпълняване на почистващите ни услуги, са наши водещи цели.

2. ПРОДУКТИВНОСТТА!? МОЖЕШ ДА Я ПОВИШИШ

Разхвърляни бюра, неподредени документи, замърсени ъгълчета, следи от кафе по тапицерията на дивана, пълни кошчета с боклук… Дълго може да продължаваме с изрежданията. Прехвърлянето на задължението за почистване на офиса върху твоя персонал или личното му поемане от твоя страна, ще внесе напрежение в работния ден и ще отнеме от времето и концентрацията ти.

Чистотата е важно обстоятелство за мотивацията на персонала, а добре организираната среда поощрява активността на персонала. Да, всеки един от екипа може да допринесе за реда в офиса. Поддържането на подредено бюро е полезна рутина, особено когато се превръща в постоянен процес. В предишна статия ви разказахме колко често офисът има нуждата от почистване, както и полезни съвети за поддържката му. Бъди сигурен, че Office Master Care ще се погрижи за приветливия цялостен облик на твоя офис и за свежия му вид.

3. СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ!? ОСИГУРИ СИ ГИ

Офисът е твоята крепост и като такава тя се нуждае от сигурност и чистота. Ето защо връзката между твоята компания и фирмата за почистване трябва да е изградена от доверие. Грижата за реда на работното пространство е важна отговорност, която може да бъде изпълнена само от професионално почистваща компания.

Ние от Office Master Care, възприемаме почистването на твоя офис като наша лична мисия. За своите 10 години живот, сме се доказали като надежден партньор и вече се грижим за над 100 фирми в Пловдив и региона. За този кратък период сме горди, че създадохме мрежа от доволни клиенти, които с годините се превърнаха в наши приятели. Мостът, върху който градим тази кооперация, е изцяло основан на доверие и сме сърдечно благодарни на всички, които не се доверяват.

4. ПЕЧЕЛИШ ТИ – ПЕЧЕЛИМ И НИЕ. ОФИС ПОЧИСТВАНЕТО Е ВЪЗВРЪЩАЕМ ПРОЦЕС

Като собственик на бизнес, целиш само най-доброто за своята компания. Нормално е да разчиташ възлаганите очаквания да се срещнат с желания ефект. В този ред на мисли, добре знаеш, че разходът за офис почистване е оправдан, когато е последван от положителни резултати.

Нашите грижовници притежават дългогодишен опит в сферата на професионалното почистване. Старанието, което влагаме в работата си, в комбинация с бързината, са плодовете на нашата качествена работа. За специфичното следене и контролиране на крайните резултати, разполагаме с мениджър „Контрол на качеството“, който подсигурява отличното завършване на процеса на почистване. За да доставим най-добър резултат и дълготрайна свежест, използваме наши професионални машини и хигиенни препарати, необходими за различните ни дейностите. Към пълния кръг от услуги добавяме и предлагането на специални цени и безплатната доставка на консумативи.

ОСТАВИ ГРИЖИТЕ ЗА ОФИСА НА НАС

Знаем, че намирането на правилната фирма за почистване на офиси е трудна задача, която изисква задълбочено проучване. Но направиш ли веднъж тази крачка, ще усетиш положителната промяна в твоето ежедневие и в това на колегите ти. Нашите грижовници ще отнемат от тревогите ти, свързани с организацията и реда на офисното пространство. Фокусирай се върху развитието на своя бизнес и още сега зачеркни досадните задачки, които ти се е налагало да правиш или следиш.

Следващата стъпка по пътя към успеха на твоята компания е обвързана с нейния безупречен и свеж вид. Довери се на грижовниците и впечатли своите нови клиенти и екип с блестящо чиста визия. Свържи се с нас на тел. 0888 383 514 или по имейл: welcome@officemastercare.bg

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.