Колко често офисът има нужда от почистване?

Искате офисът ви да е чист и подреден? Да пристигате понеделник сутрин с усмивка на работа и да усещате лекия ароматен бриз във въздуха? Да сядате на бюрото и да знаете, че някой вече се е погрижил за праха и отпечатъците от пръсти по монитора? Да сте уверени, че няма да има повече застояли чаши от кафе, останали кутии от последния обяд и непочистени трохи по масата?

Всичко това, както и много повече е възможно, като наемете професионална компания за почистване. Office Master Care е специализирана в почистване на работни пространства, офиси и административни сгради. Нашите служители наричаме Грижовници, защото те се грижат Вие да нямате повече офис грижи. Можете да разгледате нашите абонаментни планове, както и да се възползвате от Пълния кръг на безгрижието, който включва: професионално почистване, техническа поддръжка и доставка на хигиенни и офис консумативи.

Ние разбираме, че чистотата на работно пространство рефлектира върху различни аспекти от дейността ви. Добрият и представителен външен вид помага да създадете добро първо впечатление, да изглеждате отговорни и ангажирани. Знаем, че служителите ви се чувстват по-добре и са по-продуктивни в една здравословна среда.

Ето защо предлагаме и различни абонаментни планове за почистване, които отговарят на вашите нужди. Помислете кой най-добрият спрямо изискванията ви и имайте предвид следните фактори:

  • квадратурата на работното пространство
  • брой на служителите, които работят тям
  • честота на използване на съответното пространство
  • честота на посещаемост от външни лица

Ние от Office Master Care можем да изготвим индивидуална оферта за всеки, но ви предлагаме и няколко насоки, за да можете да се ориентирате колко често офисът ви има нужда от почистване.

Ежедневно почистване

Местата, които имат нужда от ежедневно почистване, са общите кухненски помещения, баните и тоалетните. Те трябва да се дезинфекцират, кошовете да се изпразват, а подовете да се почистват.

На места, които се посещават от много външни лица, подовите настилки също трябва да се почистват ежедневно.

Два пъти в седмицата

В повечето офиси е достатъчно почистването на подовете в общите части да се извършва два пъти в седмицата. Това важи обаче за офиси с по-малко персонал, например до 30 души.

Веднъж в седмицата

Поне веднъж в седмицата е добре да се почистват мебелите от прах и петна, както и офис техниката. Вътрешните части на хладилника са места, на които рядко се обръща внимание, но е препоръчително да се забърсват поне веднъж седмично. Кошчетата за боклук освен да се изпразват, е добре да се дезинфекцират, за да се избегне появата на неприятна миризма от тях.

Ежеседмично е добре и да се извършва зареждане с хигиенни консумативи за офиса. Повече за тази самостоятелна услуга на Office Master Care може да научите тук.

Веднъж в месеца

Ежемесечно се почистват места, които се зацапват по-бавно, но са задължителни за дългосрочната чистота на вашия офис. Тук числим почистването на прозорци, врати, дограма, седалките на столове, филтри на климатици и др.
Office Master Care предлага ежемесечен технически оглед и поправка там, където е необходимо: смяна на крушки, подмяна на батерии, ремонт на контакти, брави и т.н.

Веднъж годишно

Има и места в офиса, които се нуждаят от внимание само веднъж в годината. Такива са, например, дълбокото почистване на меката мебел и полирането на ламинирания паркет.

Остави на грижовниците да се погрижат за твоите офис грижи!

Свържи се с нас на тел: 0888 383 514 или имейл: welcome@officemastercare.bg

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.