Когато чистотата и хигиената са тема номер едно в света

Светът в момента е изправен пред сериозно предизвикателство. В продължение на седмици огромен процент от населението на Земята си остана вкъщи, а други отиват на работа със страх и желанието работодателят им да е взел всички необходими мерки на безопасност. Нарушихме нормалния си ритъм на живот, вгледахме се в неща, които сме приемали за даденост и потърсихме ценни съвети и партньори, които да ни помогнат да осигурим сигурност и спокойствие на служителите си, близките си и нас самите.

Всички са се съсредоточили в това да поддържат кристална чистота и висока лична хигиена. А за нас от Office Master Care това не е нещо ново. Повече от 10 години ние се грижим за чистотата и приятната здравословна среда на работното ви място и дома ви. Компании ProfiLink, BulTir, Regus и много други, ни се довериха и повериха грижата за чистотата и дезинфекцията на техните работни помещения на нас.

В Office Master Care работим по стандарт

Още преди няколко години, ние създадохме нашия „Наръчник на Грижовника“, който стриктно се спазва от всеки наш служител, а мениджър Качество, контролира всеки обект, в който работим. Обръщаме сериозно внимание на детайлите и не пропускаме нито едно ъгълче. Използваме кърпи с различни цветове за всяка зона от помещението и всеки отделен клиент, а след употреба те се изпират на 90° С.

Ние не правим компромис с чистотата и здравето!

Изключително сериозно се отнасяме към обстоятелствата на извънредно положение в страната, като предлагаме на нашите клиенти знанията, натрупани с годините, уменията и отговорността си, качествени професионални почистващи препарати и специализирана техника. Защото ние искаме да се грижим за вас не само сега, а винаги – във всякакви обстоятелства.

Защо да изберете грижовниците?

Сегашните обстоятелства налагат да променим навиците си. В офисите, производствените и складови помещения, се налага по-старателно и детайлно почистване, поради количеството от хора, които ги посещават и обитават. За да се чувстват сигурни и спокойни служителите ви, е много важно да се доверите на правилната фирма за почистване и дезинфекция.

Дезинфекцираме всяка повърхност – бюра, подлакътници, дръжки на врати, ключове на лампи и контакти.

Услугата ни по абонаментно почистване на бизнеса включва включва почистване на кошчетата, обезпрашаване и ръчно измиване на подовете. Помещенията, които имат мокет се минават с прахосмукачка, като не забравяме да оберем и паяжините с нея. Обръщаме детайлно внимание на офис мебелите.

Едно от най-важните места във всеки офис е санитарното помещение. Наша отговорност е да го почистим отлично, да го измием и дезинфекцираме.

Ако имате съблекални, се грижим за изрядната чистота и комфорт за вашите служители и клиенти там.

При услугата за основно почистване, добавяме машинно измиване на твърди подове, изпиране на мокети (при необходимост), почистване на фаянсовите облицовки, санитария и стълбищни клетки.

Складовите и производствените помещения дезинфекцираме с пръскачки, като обръщаме внимание на всяка една повърхност.

Доверяваме се само на изпитани, професионални препарати за почистване, за да можем да осигурим на нашите клиенти повече сигурност, здраве и комфорт. Използваме препарати с високо съдържание на алкохол, за пълна дезинфекция на работното пространство. Предназначените за санитарните помещения съдържат концентрат с киселинно действие, който намалява наслагването на котлен камък.

Високите ни стандарти и прецизност са ни съпътствали през целия ни професионален път. Винаги сме се отнасяли изключително отговорно към здравето на нашите всеотдайни служители и доверилите ни се клиенти. Защото ние сме Грижовниците от OMC, а това е призвание и отговорност. Особено в тази предизвикателна ситуация.

Извънредните мерки малко по малко ще бъдат смекчавани, и трябва да сме сигурни, че ще се завърнем на работните си места в здравословна и чиста атмосфера.

Разгледайте и изберете един от нашите абонаментни планове или поискайте индивидуална оферта на тел. 0888 383 514 или имейл: welcome@officemastercare.bg

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.