Клиентите споделят: Как грижовниците помагат на Reward Gateway да направят света едно по-добро място за работа

„При работата си с Office Master Care никога не съм срещал проблеми. Държат се професионално, задачите се изпълняват перфектно и винаги навреме… А в нашия офис има над 200 бюра и работата не е никак малко…“

Това споделя за нас Ивелин Инджов, офис мениджър в Reward Gateway България, една от най-големите IT компании в Пловдив. Тяхната мисия е да направят света едно по-добро място за работа и нашите грижовници редовно им помагат в това амбициозно начинание.

Reward Gateway България използват нашите услуги по професионално почистване на офиси в Пловдив и региона, което винаги извършваме по удобен за тях график, с професионални еко препарати и машини. Поемаме разходите за транспорт, а нашият Мениджър „Качество“ с орлово око следи дали всичко е изрядно.

На 14 февруари подготвихме и специални изненада за приятелите ни от Reward Gateway – в деня на влюбените украсихме офиса им с червени балони и ом оставихме шоколадови и специални смучещи бонбонки, с които да подсладят дена си.

Вижте повече във видеото отдолу.

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.