5 причини защо чистото работно място прави бизнеса по-успешен

Нека си го кажем честно!

Чистотата едва ли е най-важното нещо, за което мислите, когато сте на работа. Особено ако сте предприемач или собственик на бизнес. Всеки ден ви чака толкова много работа – срещи, телефонни обаждания, поръчки, доставки…!

В един момент обаче се оглеждате и осъзнавате, че бюрото ви е затрупано не само с папки – но и с прах. Пощата ви е пълна с имейли, а кошчето до бюрото – с отпадъци. Компютърът ви е задръстен от работни файлове, а офисът ви – с всякакви излишни неща.

Може би в този момент осъзнавате, че ситуацията трябва да се промени. Вече разбирате, че чистото и здравословно работно пространство е основен крайъгълен камък за развитието на успешния бизнес. Настъпил е моментът да се свържете с Office Master Care, за да се погрижим ние за чистотата на вашия офис. Ето 5 причини защо да не отлагате нито секунда повече!

1. Да се погрижим за положителното първо впечатление!

Кое е първото място, което всеки нов човек вижда на работното място? Това е антрето, коридорът и някой офис или конферентна зала. Именно това са и местата, които винаги трябва да изглеждат по най-изрядния възможен начин.

Чистата и подредена работна среда е важна, защото внушава увереност и създава доверие. У потенциалните клиенти оставя впечатление за ефективност и внимание към детайлите. У новите служители или тези, които идват на интервю за работа, пък дава усещане за приветливост и им помага по-бързо да се отпуснат в новата обстановка.

Чистият и подреден офис прави впечатление на всички – бизнес партньори, потенциални и настоящи клиенти, служители и външни лица, които ви виждат за първи път.

2. Да изградим добър и устойчив бранд!

Колкото повече хора имат досег с вашата фирма, толкова по-представителна трябва да е тя. Ако сте магазин, заведение, сервиз, детски център, ивент център, салон за красота или упражнявате друга дейност, свързана с контакт с много хора, запомнете това правило.

Добре поддържаното работно пространства предполага продукти и услуги с превъзходно качество, за които потребителите (може би) ще са склонни да заплатят по-висока цена.

Потенциалните клиенти, от своя страна, със сигурност ще оценят бранда ви въз основа на различни фактори, включително колко представителни сте. В подобна ситуация неподреденото работно пространство може да доведе до реални пропуснати ползи.

3. Да направим служителите по-щастливи и по-продуктивни!

Повечето хора прекарват по 8 ч/ден на работното си място и го възприемат като втори дом. Ето защо искат да се чувстват удобно и комфортно там. А кое създава по-голямо чувство за уют от чистото и подредено пространство? Когато на човек му допада мястото, където се намира, той е по-щастлив, а в случая и по-продуктивен.

Да не забравяме също, че служителите са преки представители на фирмата. Те говорят за работата си със своите приятели и семейства. Важно е какво споделят не само с тях, но и в профилите си в социалните мрежи.

4. Да подобрим качеството на въздуха в офиса!

За да бъде една работна среда приятна, тя трябва да е не само чиста, но и здравословна. Ето защо качеството на въздуха е друг фактор, на който да обърнете допълнително внимание. То оказва влияние върху здравето на вашите служители, а оттам на тяхната енергия и ефективност.

Знаете ли, например, че броят на замърсителите във въздуха при затворени пространства е 100 пъти по-голям от този на открито? Ето защо е важно да проветрявате помещенията често, но и да инвестирате в подходяща вентилационна система.

Със значително по-малка инвестиция бихте могли също да закупите растения, които филтрират излишния въглероден диоксид и замърсители. Така хем ще подобрите качеството на въздуха, хем ще направите офиса си по-зелен.

5. Да си освободим време за важните неща на работа!

Вече се съгласихме, че чистотата е важна поради редица причини. Въпросът е как да я постигнем, като същевременно не ангажираме нито себе си, нито служителите си.

Отговорът е Office Master Care. Ние не сме стандартна почистваща фирма и не се занимаваме само с почистване. Нашият екип е съставен от всеотдайни грижовници, които ще обгрижват работното ви пространство периодично. Нашите услуги са свързани с почистване, ремонти дейности, техническа поддръжка и доставка на хигиенни и офис материали. Работният ни график е съобразен изцяло с вашите нужди, защото ние сме на линия 24/7. Използваме професионални препарати, които са безвредни за здравето. Разполагаме и с отдел по контрол на качеството във всеки обект, в който работим.

Разгледай и избери един от нашите абонаментни планове или поискай индивидуална оферта на тел. 0888 383 514 или имейл: welcome@officemastercare.bg

Остави на грижовниците! Ние ще се погрижим да имате повече време за важните неща на работа.

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.