4 причини защо да довериш абонаментното офис почистване на Office Master Care

Зимният сезон и грипът вървят ръка за ръка. Дойде времето, в което бактериите и микробите благоприятно се развиват в твоята офис среда. Но ние от Office Master Care знаем как можеш да избегнеш това. Как да запазиш работното място чисто и да ограничиш заплахите от грип, като  едновременно с това да си спечелиш приветлив и професионален вид на работното място. Звучи прекрасно и повярвай ни – това не мираж! Абонаментното офис почистване на OMC е една от грижите, от който твоя бизнес има нужда. Ето 5 причини защо е време да преразгледаш опцията за ползване на професионален екип за офис поддръжката.

1.    Свежест на работното място

На пръв прочит, това може да ти се струва леко претенциозно и не толкова важно. Истината е, че свежестта в офиса е ключова за продуктивността на твоя екип. Без наличието на такава желанието за работа на твоите служители, респективно мотивацията им, би било по-ниско. А едно прекарвате 8-часов работен ден в офиса. Те са твоето второ семейство и като за такова, ти трябва да се грижиш за тях. Свежестта на работното място означава най-вече чистота на въздуха. Здравословна среда, която прави твоя екип по-щастлив и по-продуктивен. Ние от Office Mater Care обичаме да се грижим за твоето удобство и комфорт. Но нашите грижовници освен ценители на чистотата, но те се грижат и за красотата. Грижата за цветята ни е любима!

2. Професионална визия

Впечатли своите партньори и клиенти още от първата крачка в офиса. От влизането през входната врата през конферентната зала, та чак до санитарните помещения. Не подценявай блясъка на твоето работно място. Все пак – това е твоята визитна картичка пред потенциалните ти клиенти. Чистата и свежа работна среда ще вдъхне доверие на гостите ти. Показва зрялата позиция и увереност на твоята компания. А и създава приятно усещане за комфорт и уют у посетителите.

3. Пести на време и те дарява със спокойствие

Твоето време е ценно и затова не бива да го пропиляваш в излишни занимания свързани с организирането на почистването в офиса. Определено трябва да сведеш до минимум, стресовите ситуации и напрежението. Не ангажирай себе си и своите служители със зареждането на консумативи, техническата поддръжка на офиса и подобни. Фокусирай се върху развитието на твоя бизнес и остави нашите грижовници да поддържат с внимание и любов твоето работно място.

4. Консумативите никога не свършват

И като заговорихме за консумативи – забрави досадните разходки до супермаркета, които само ти забавят работата и важните задължения. Погрижи се за изпълнението на твоите стратегически задачи, а ние ще заредим твоя офис с хигиенни и санитарни консумативи. Всъщност нашите грижовници са толкова мили, че могат да покрият нуждите ти от течния сапун в банята, до чашките за кафе в кухнята.

Всеки малък детайл за твоя комфорт на работното място е важен за нас и затова ние от Office Master Care покриваме всяка твоя нужда за организацията на чистотата в твоя офиса. Ето и услугите, които включваме:

  • Почистване на кошчета за отпадъци
  • Обезпрашаване и ръчно измиване на твърди подове
  • Прахосмукиране на мокет
  • Обиране на паяжини с прахосмукачка
  • Почистване на офис мебели
  • Почистване на диспенсери, цокли, ел. ключове, табели
  • Почистване, измиване и дезинфекция на санитарни помещения
  • Почистване и измиване на съблекални
  • Следене и зареждане на санитарни консумативи
  • Измиване на фасадните стъкла и щори (2 пъти годишно)

Вече 10 години помагаме на бизнеса да се развива, да посреща клиентите си на чисто място и да осигурява комфорта и приятната работна среда на своите служители. Ако и ти искаш да достигнеш до тези 3 върха, послушай съвета ни: Не се занимавай с почистване на петна, зареждане на хигиенни консумативи и следене на графици на помощниците. Спести си време и главоболия, като си поръчаш абонаментно почистване на офиса от Office Master Care. Увери се в професионалните ни услуги! Свържи се с нас на 0888 383 514 или на имейл: welcome@officemastercare.bg.

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.