За нас

Начало / За нас

Защо Office Master Care?

Ние сме компания, която не само се грижи за почистването и поддръжката на корпоративни, бизнес клиенти и офиси от всякакъв размер в Пловдив. Ние сме професионалисти, изградили личен стандарт за качество, базиран на дългогодишния ни опит. На преден план поставяме индивидуалните нужди на клиента, като съобразяваме график и бюджет според твоите възможности. Довери ни се и ти. Остави на грижовниците.

ГРАФИК ПО ИЗБОР

Работим по график, индивидуално изработен за всеки отделен клиент. Съобразяваме почистванията на твоя бизнес или дом според твоите потребности и сме на разположение според нуждите ти

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ

Разполагаме с професионални машини и препарати за почистване, подгходящи за най-фините и най-тежко замърсените повърхности в твоя бизнес или дом. Упражняваме ежедневен контрол на качеството на нашата услуга.

МАКСИМАЛНО УДОБСТВО

Всички машини, хигиенни препарати и транспорт са наше задължение и са включени в цената на абонамента, като модифицираме бюджета спрямо възможностите и потребностите

МОТИВИРАНИ ГРИЖОВНИЦИ

Мисията на грижовниците е, чрез дейността си, да помогнат за повишаването на продуктивността на бизнеса ти, като се адаптират към всяко едно специфично изискване.

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА

Ние се грижим за цялостната поддръжка на твоето работно пространство - от почистването и дезинфекцията, през техническата поддръжка и осигуряването на консумативи, до разделното изхвърляне на боклука.

ЛИЧЕН СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО

Благодарение на дългогодишната ни работа изградихме личен стандарт за безупречно обслужване на всички наши клиенти. Създадохме и наръчник на грижовника, по който обучаваме всички наши служители и гарантираме първокласна услуга.

Ние сме "грижовниците"

Нашата мисия е да правим света на нашите клиенти по-безгрижен

Ние сме "грижовниците"

Неповторими сме в грижата за теб

Историята на Office Master Care започва през 2009 г. благодарение на Анелия и Нейчо, които мечтаят да направят света и ежедневието на всеки човек по-безгрижни.

По онова време Анелия е истинска чистница с безкомпромисно чувство към детайла, а Нейчо е най-сръчният техник и най-прецизният мениджър на обекти, за който всеки бизнес предприемач мечтае.

Двамата вярват, че уютът и свежестта на работното място и у дома са от огромно значение за мотивацията и отдадеността на служителите и за пълното щастие вкъщи. А когато за тези неща се грижат истински професионалисти, тогава хората могат да се фокусират върху по-важните неща – да помагат на бизнеса да расте и да прекарват повече време с близките си.

И така, окрилени от една обща визия, Анелия и Нейчо създават Office Mater Care, чиято цел е да предоставя цялостна грижа за бизнеса и дома в Пловдив и околността.

Портфолиото на компанията е съставено от услуги като абонаментно почистване на бизнеса и дома, както и от допълнителни услуги като техническа поддръжка и доставка на хигиенни и санитарни консумативи за работното място.

Office Master Care разполага с повече от 50 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 220 постоянни и доволни клиенти на фирмата.

Клиентите за нас

Вижте препоръките и мненията на нашите клиенти

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите