За нас

Начало / За нас

Защо Office Master Care?

Ние не сме просто професионална фирма за почистване. Ние чистим, ремонтираме, строим и доставяме необходимите консумативи в офиса. Ние сме светлина и уют. Ние сме неповторими в грижата за офиса. Ние сме Office Master Care. Остави на грижовниците.

24/7 ОБСЛУЖВАНЕ

На разположение сме целодневно и седем дни в седмицата.

МЕНИДЖЪР КАЧЕСТВО

Ние държим много на качеството и затова ежедневно го подсигуряваме.

100% УДОБСТВО

Всички хигиенни препарати, машини и транспорт са включени в цената.

Ние сме "грижовниците"

Нашата мисия е да правим света на нашите клиенти по-безгрижен

Ние сме "грижовниците"

Неповторими сме в грижата за вас

Историята на Office Master Care започва през 2009 г. благодарение на Анелия и Нейчо, които мечтаят да направят света и ежедневието на всеки човек по-безгрижни.

По онова време Анелия е истинска чистница с безкомпромисно чувство към детайла, а Нейчо е най-сръчният техник и най-прецизният мениджър на строителен обект, за който всеки бизнес предприемач мечтае.

Двамата вярват, че уютът и свежестта в офиса и дома са от огромно значение за мотивацията и отдадеността на служителите и за щастието на човека в къщи. А когато за тези неща се грижат истински професионалисти, тогава хората могат да се фокусират върху по-важните неща – да помагат на бизнеса да расте и да прекарват време с близките си.

И така, окрилени от една обща визия, Анелия и Нейчо създават Office Mater Care, чиято цел е да предоставя цялостна грижа за офиса и дома в Пловдив и околността.

Клиентите за нас

Вижте препоръките и мненията на нашите клиенти

ВЗЕМИ ВАУЧЕР ЗА 50 лв.

Ваучерът важи до 60 дни след получаването му и самo при поръчка на: Абонамент за почистване на офиси, Следремонтно почистване на офиси и Основно почистване на офиси