Клиентите споделят: Защо Limacon Event Center довериха офисното си почистване на грижовниците

„Ние сме публично пространство, в което на месец минават по над 1000 души и за нас е изключително важно чистотата да е на невероятно ниво.“

„Препоръчвам Office Master Care на всеки, който има нужда от почистване или техническа поддръжка на офиса, на дома или изобщо от грижа за околните около себе си.“

Това споделиха Валентина Куцева и Иван Бондоков, съ-основатели на Limacon Event Center –  публична онлайн и офлайн платформа за бизнес хора, които искат да усъвършенстват своите професионални и меки умения.

Съвместната ни работа с Limacon Event Center продължава вече повече от година. Период, за който партньорството ни бързо прерасна в приятелство. Limacon Event Center ползва услугите ни за абонаментно професионално почистване на офиси. Нашите грижовници посещават центъра три пъти в седмицата, като обгрижват площ от над 400 кв. м.

Обичаме да правим клиентите си щастливи. За да изразим признателността си от нашето партньорство, често правим изненади под формата на малки подаръчета или пък оставяме бонбончета за още по-голяма свежест и комфорт в офиса.

Разбери повече от видеото отдолу. Абонирай се и за нашия YouTube канал, където публикуваме интересни клипчета и хитри трикове за поддържането на офиса.

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.