Какво е Кръг на Безгрижието и защо бизнесът ти се нуждае от него

Ти си собственик на малък или среден бизнес? И искаш да се развиваш? Да вървиш стремглаво към успеха? Да догониш конкурентите си? Да ги изпревариш? Да се докажеш като по-добър от тях?

Тогава имаш нужда от доверени партньори на своя страна. Партньори, които разбират нуждите ти и искат да ти помогнат. Такива, които ще поемат част от твоите задължения, за да имаш ТИ време за истински важните начинания.

Ето защо в стремежа ни да поемем колкото може повече от твоите офис грижи, създадохме Пълния Кръг на Безгрижието.

КАКВО ВКЛЮЧВА КРЪГЪТ НА БЕЗГРИЖИЕТО?

Кръгът на Безгрижието е направен така, че ТИ да имаш по-малко офис грижи и повече време за важните дела. Ето как чрез тези 4 услуги можем да направим ежедневието ти по-безгрижно:

Абонамент за почистване на офиси и бизнес сгради в Пловдив и региона. Това е услугата, от която се нуждае всеки бизнес. Чистотата в офиса е показател за прецизността и отношението към детайла. Ако неглижираш собствения си офис, всеки потенциален партньор или клиент, би се запитал дали по същия начин няма да неглижираш и съвместните ви отношения.

Остави на Грижовниците да се погрижат за изрядния вид на твоя офис. Така ще си сигурен, че доброто първо впечатление ти е гарантирано.

Абонамент за техническа поддръжка на офиси и бизнес сгради в Пловдив и региона. Като добавиш тази услуга към абонаментното почистване, вече си една крачка пред конкурентите си. Забрави за всякакви офис неизправности. Не мисли за дребни проблеми като изгоряла крушка, разклатени панти, скърцащи брави и т.н. Техниците на Office Master Care ще отстраняват всяка неизправност преди дори да си я забелязал.

Остави на Грижовниците да се погрижат за техническата поддръжка на твоя офис. И ще усетиш колко по-спокойна е атмосферата в офиса и колко по-леко тече работата.

Абонамент за доставка на офис консумативи в Пловдив и региона. Забрави за моментите без течен сапун до мивката или липса на тоалетна хартия в банята. Този абонамент ти гарантира, че ние ще следим количеството на избраните от теб консумативи и ще ги зареждаме своевременно.

Остави на Грижовниците и спести от своето ценно време и това на колегите ти.

Офис строителство в Пловдив и региона. С възможност за БЕЗПЛАТЕН оглед и консултация. Когато искаш да направиш козметичен ремонт, да пребоядисаш или просто да направиш офиса си по-модерен, дори тогава можем да ти помогнем.

Остави на Грижовниците да къртят, мажат и шлайфат. Просто ни кажи какъв е крайният резултат, който искаш, и ние ще го постигнем.

ЗАЩО ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ ОТ ПЪЛНИЯ КРЪГ НА БЕЗГРИЖИЕТО? КАКВО ПЕЧЕЛИ БИЗНЕСЪТ ТИ?

Печелиш качествена услуга на конкурентна цена! Екипът на Office Master Care разполага с Отдел „Контрол на качеството“, който постоянно следи за изпълнението на нашите услуги. Това ти дава 100% гаранция, че офисът ти ще е винаги чист, технически изряден и снабден с необходимите консумативи (ако се възползваш от Пълния Кръг на Безгрижието).

И за да ти го докажем, предлагаме ти следната възможност: Ако след първия месец не си доволен от услугите ни, връщаме ти парите! Тази опция важи за абонаментите ни по Почистване, Техническа поддръжка и Доставка на консумативи. Нищо не губиш, така че пробвай ни!

Печелиш повече свободно време за теб и твоя екип! След като Грижовниците поемат грижите по твоя офис, ще усетиш колко допълнително време ти се освобождава. Вече няма да търсите отделни майстори за профилактика на климатиците, за смяна на бравата, за неизправности по електрическата или ВиК мрежа. Няма и да ангажирате отделни фирми за пране на меката мебел в офиса, за почистване на прозорците или подовата настилка. За всичко това и много повече ще отговаряме ние.

Възможност за персонализирано решение за твоя бизнес! Можеш да избираш за една или повече от нашите услуги да се абонираш. Можем както само да почистваме офиса ти, така и да се грижим само за неговата техническа изправност. За да се възползваш от Абонамент за Доставка на консумативи обаче, трябва да си се абонирал за някой от предходните два… Защото Пълният Кръг на Безгрижието е съставен така, че всяка услуга да надгражда следващата.

Ние идваме в удобен за твоя бизнес график! На разположение сме 24 часа, 7 дни в седмицата. Идваме тогава, когато е удобно и по предварително изготвен график.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕШ УСЛУГИТЕ НА OFFICE MASTER CARE?

Ние, Office Master Care, не сме просто фирма за почистване в Пловдив. Ние чистим. Ремонтираме. Строим. Доставяме необходимите консумативи в офиса.

Ние сме неповторими в грижата за офиса. Вероятно забеляза, че наричаме нашите служители Грижовници и го правим, защото те имат специфично ДНК. Жените и мъжете, които работят в Office Master Care, обичат работата си. Те се гордеят, че могат да те отменят в ежедневната поддръжка на офиса. Те са мили, разбиращи, изпълнителни, лоялни и изключително прецизни.

И все пак споделяме ти няколко причини защо да избереш точно нашите услуги:

  • Екипът ни е изграден от дългогодишни професионалисти
  • Имаме отдел „Контрол на качеството“
  • Подсигуряваме всички машини, необходими за дейността ни
  • Транспортът до твоя офис/работно място е включен в договорената цена
  • На разположение сме 24/7
  • Всички хигиенни препарати, които използваме, са включени в цената
  • При възникнала техническа авария реагираме бързо (до 2 часа)
  • Доставката на консумативи е безплатна, а самите те са на много добри цени

Убедихме ли те?

Тогава остави офиса си в сигурните ръце на Грижовниците. Време е да се отървеш от офис грижите си. И първата стъпка към това е като се свържеш с нас. Очакваме те на тел. 0888 383 514 или имейл: welcome@officemastercare.bg

Нямаме търпение да се запознаем!

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.