Office CleanHack #9: Как да почистим дамаската на дивана от налепи?

Начало / Блог / Влог / Office CleanHack #9: Как да почистим дамаската на дивана от налепи?

Office CleanHack #9: Как да почистим дамаската на дивана от налепи?

Office CleanHack #9: Как да почистим дамаската на дивана от налепи?

08.02.2019 Влог

Спомняш ли си всички онези пъти, когато по дивана у дома или в офиса са оставали налепи? Някой колега е работил и похапвал там? Котката ти се е разходила или подремнала? Имало е парти и са останали конфети?

Да, можем да бутнем боклуците на земята, но после някой трябва да ги събере и оттам.

Да, можем да минем с прахосмукачката, но понякога нямаме такава. Или се е развалила ненадейно. Или филтърът ú е за почистване. Или нещо друго се е случило… Неприятно, нали?

Не се притеснявай. Дори и най-упоритите налепи могат да се изчистят с помощта на един супер лесен трик – използвайте тиксо, както сме показали във видеото по-долу.

НО!

Предупреждаваме те да не прилагаш този cleanhack върху кожена тапицерия. А ако искаш офисът ти да е винаги изряден, без да отделяш толкова време, внимание и ресурс за чистота му, тогава се свържи с грижовниците на Office Master Care. Ние се грижим за над 100 офиса в Пловдив и региона, като не само почистваме, а предлагаме също техническа поддръжка, както и следене на наличности на консумативи и доставка на такива. Свържи се с нас за повече информация.

А за още полезни трикове за почистване или бързи ремонти, виж нашия YouTube канал. Абонирай се за него, за да не изпуснеш нищо ;)

 

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите