Office CleanHack #8: Как да почистим фугите около мивката

Начало / Блог / Влог / Office CleanHack #8: Как да почистим фугите около мивката

Office CleanHack #8: Как да почистим фугите около мивката

Office CleanHack #8: Как да почистим фугите около мивката

15.01.2019 Влог

Фугите около мивката са коварно нещо. Често ги забравяме, а изискват специални грижи. Не им обръщаме внимание и междувременно около тях се натрупва мръсотия, която става все по-трудна за почистване.

Понякога се трупат наслагвания дори между силикона и стената! Как да се справим с тях?

Грижовниците на Office Master Care споделят изпитан трик ;)

За да почистим фугите добре, трябва да извадим събралата се мръсотия с нещо, което е достатъчно тънко, но и здраво. В същото време повърхността не бива да се надраска или нарани. Не искаме да останат драскотини по стената, например, нали?

Ето защо идеалният инструмент, който да използваме в случая с фугите, е клечка за зъби (или няколко, защото все пак се чупят).

Вижте как го направихме вие. Лесно е, бързо и най-важното – ефикасно! Чудите се дали си струва усилията?

Струва си! Защото чистото и изрядно работно пространство гарантира, че ще оставиш добро първо впечатление у всеки, дошъл в офиса ти. Нали помниш тези 5 причини защо чистото работно място прави бизнеса по-успешен. Ако искаш и твоят офис да е чист и приветлив, запиши се за абонаментно почистване от Office Master Care, обади ни се на тел. 0884 520 286 за повече информация.

А за още полезни трикове за почистване или бързи ремонти, виж нашия YouTube канал. Абонирай се за него, за да не изпуснеш нищо ;)

 

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите