Office CleanHack#11: Как да почистим замърсените кабели в офиса?

Начало / Блог / Влог / Office CleanHack#11: Как да почистим замърсените кабели в офиса?

Office CleanHack#11: Как да почистим замърсените кабели в офиса?

Office CleanHack#11: Как да почистим замърсените кабели в офиса?

15.04.2019 Влог

Разклонителят е онзи малък помощник в офиса, който влиза в употреба всеки ден. Но като всеки друг кабел, често бива настъпван, зацапван или надраскан. В желанието си да те улесним в поддръжката и реда на офиса, ти споделяме тази лесна и бърза хитринка за почистване на кабелите в офиса. 


Преди да започнеш с почистването на разклонителя се увери, че си го изключил от щепсела или направо от бутона му. Сигурността ти е на първо място!


За почистването, ще ти бъдат нужни материали, които използваш в ежедневието си – мокри кърпички и щипка. За да е по-удобно и да не ти се налага да търсиш специална офис щипка, може да ползваш малка шнола за коса. Както е указано във видеото, премахването на мръсотията става само с няколко завъртания на кърпичката.


Кабелите не изискват постоянно почистване, но те съветваме да ги почистваш с мокра кърпичка, още на момента, когато ти направят впечатление, че са замърсени. Това ще предотврати неудобните ситуации, когато посрещате гости в офиса. 


Приветливият вид на офиса ти ще впечатли всеки един гост и клиент. Нашите грижовници са идеалните партньори в мисията за по-чист и подреден офис. В предишна наша статия ти изложихме фактите, защо тайната към по-успешен бизнес е в чистия офис


Остави се на професионалните почистващи услуги на Office Master Care и се свържи с нас на тел. 0884 520 286 или на welcome@officemastercare.bg  


Абонирай се и за нашия YouTube канал, където може да следиш интересни новини, около нашата дейност и лесни хакове за поддръжката на работното пространство.

 

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите