CleanHack #13: Как бързо и лесно да почистим вътрешната част на рамките на прозорците?

Начало / Блог / Влог / CleanHack #13: Как бързо и лесно да почистим вътрешната част на рамките на прозорците?

CleanHack #13: Как бързо и лесно да почистим вътрешната част на рамките на прозорците?

CleanHack #13: Как бързо и лесно да почистим вътрешната част на рамките на прозорците?

27.08.2019 Влог

Прозорците остават пренебрегвани по време на ежеседмичните почиствания вкъщи. Уви, поради честото им отваряне, във вътрешната си част на рамките, те събират всякакъв вид мръсотия. 

И понеже наша мисия е да правим ежедневието ти по-приятно и спокойно, ни дойде хитрата идея за лесно и бързо отърваване от събралата се мръсотия в тези тесни места. 

Всичко, от което имаш нужда са:
1.    Оцет
2.    Гъбичка
3.    Сода бикарбонат
4.    Лъжичка
5.    Четка за зъби 

Използвай лъжичката, за да посипеш сода на замърсените ъгълчета. Добавяш от оцета и изчакваш 2-3 минути, за да се случи магията. Не се притеснявай, ако сместа шупне.

След това започваш да търкаш с четката за зъби, за да изчистиш разградената мръсотия. Ползваме четка за зъби, защото с помощта на нейни влакънца лесно ще достигне замърсените ъгълчета на рамката. Съветваме те да рециклираш и да използваш ненужна четка за зъби. Ако не разполагаш с такава, може да се довериш на клечки за уши (но се презапаси с повече от 2-3 броя).

Сега, след като мръсотията вече не е засъхнала, използвай навлажнена гъбичка и избърши течността. След това подсуши с хартия и ВОАЛА! За нула време се справи с мръсотията във вътрешната част на рамките на прозорците. 

Последвай стъпките във видеото, което ти споделяме по-долу. Ако и ти, като нас, се интересуваш от алтернативни и екологични методи за почистване, можеш да ни последваш в YouTube канала ни.

А ако ежедневието ти не ти позволява да се грижиш редовно за твоя дом или офис, довери почистването на дома и офис поддръжката на грижовниците от Office Master Care. Така ще си освободиш ценно време и ще си спестиш усилията. Свържи се с нас на тел. 0888 383 514 или на welcome@officemastercare.bg и ние ще ти изготвим индивидуална оферта.

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите