CleanHack#12: Как да почистим загоряла ютия ефективно и лесно?

Начало / Блог / Влог / CleanHack#12: Как да почистим загоряла ютия ефективно и лесно?

CleanHack#12: Как да почистим загоряла ютия ефективно и лесно?

CleanHack#12: Как да почистим загоряла ютия ефективно и лесно?

21.06.2019 Влог

О, не! Ютията е загоряла и отново направих дупка на ризата. Трябва да намеря решение, което да не е обвързано с покупка на нова.

Позната ситуация, нали? 

Предотврати неприятните ситуации! 

Ние сме грижовниците и ще ти помогнем с лесно изпълнимо решение. Съществува бърз и ефективен начин за преобразяване на твоята ютията! Всичко, от което имаш нужда, за да премахнеш загорялата повърхност са:
• Оцет
• Сода
• Гъбичка
• Паста за зъби
• Купичка, в която да смесиш всичко

Използваш пастата за зъби (може да е обикновена или каквато имаш вкъщи) и слагаш малко от нея в купичката. След това изсипваш около 2 капачки оцет и разбъркваш добре. Добавяш содата, като внимаваш да не използваш много от нея, тъй като тя ще даде реакция с киселината и ще шупне. След това внимателно разбъркваш.

Включи междувременно ютията на малка температура, за да загрее леко. Изчакваш 5 минути и изключваш от контакта. 

Използваш грапавата част на гъбичката и потапяш в пенестата смес. Започваш да търкаш силно по повърхността на ютията. Преди да началото на този процес , подсигури мястото, на което ще извършваш процедурата, тъй като течността ще прокапе по земята.

Нормално е загорялата повърхност да не се махне лесно. Всичко зависи от това колко и откога е увреждането на ютията. Ако е необходимо, добави още оцет на гъбичката, както е указано на видеото.

Воала! Твоята ютия е почистена. Забърши с чиста гъба и подсуши. Препоръчваме да включиш ютията и да пуснеш парата, за да излезе останалата течност от нея. Подсушаваш отново и си готов!

Предотврати неприятните ситуации и не увреждай повече дрехите си! Последвай стъпките, описани във видеото и се сбогувай със загорялата повърхност.

Нашите грижовници имат цял арсенал от подобни трикове. Можеш да ни последваш в YouTube за полезни съвети и интересни новини за почистването у дома и в офиса. 

Довери домашното почистване на Office Master Care. Освободи си ценно време и си спести усилията. Ние ще ти предложим професионално отношение за твоя дом или къща. Ако имаш допълнителни въпроси, можеш да се свържеш с нас на тел. 0888 383 514 или на welcome@officemastercare.bg  

Наеми грижовник
 

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите