5 причини защо офисът се нуждае от техническа поддръжка?

Начало / Блог / Ремонти / 5 причини защо офисът се нуждае от техническа поддръжка?

5 причини защо офисът се нуждае от техническа поддръжка?

5 причини защо офисът се нуждае от техническа поддръжка?

25.09.2018 Ремонти

Всеки офис се нуждае от техническа поддръжка. Защо, ще попитате вие...?

Нима хората не могат сами да си сменят изгорялата круша? Да смажат пантите на врата? Да си затегнат бравата...? На теория всеки подобен проблем може да се разреши, но както се оказва, теорията често се разминава с практиката. А понякога възникват и технически проблеми, с които не можете да се преборите сами и се нуждаете от професионална помощ.

Ето защо Office Master Care предлага Абонамент за Техническа поддръжка на офиси в Пловдив и региона! Фирмите, които ни се довериха, вече се освободиха от офис грижите си и са сигурни, че работните им пространства са в 100% изправност.

А ако сте на мнение, че точно вие нямате нужда от абонамент за техническа поддръжка, огледайте се. Колко от луничките на тавана не работят? Колко от диодите на LED лентата са изгорели? А светят ли всички лампи в офиса ви с една и съща светлина, или едни са с по-студена (бяла), а други с по-топла (жълта). Погледнете и контактите. Огледайте внимателно петната по стените. Чуйте скърцането на входната врата. Чуйте и ядовете на колегата… той отново не може да проведе конферентния си разговор, защото бравата на вратата е развалена и не се затваря добре. Ослушайте се за затръшването на шкафове, чиито механизми са износени. Помислете какво ще се случи ако токът спре, а с него и интернета, както и всички компютри, и всички програми… Ами, ако това се случи с вашата фирма? Какво ще направите? Знаете ли на кого да се обадите? От кого ще потърсите помощ за техническите неизправности, които не можете да решите сам?

Вече ви споделихме 5 причини защо чистото работно място прави бизнеса по-успешен, нека сега ви споделим 5 причини защо офисът се нуждае от експертна техническа поддръжка

1. Защото… първото впечатление е основополагащо за вашия успех

Успешният бизнес е този бизнес, който се развива. А за да се развива, се нуждае от нови партньори, клиенти и доставчици. Въпросът е как да спечелите доверието на тези хора по-бързо? Можете да ги поканите на бизнес среща, по време на която да представете дейността си и ползите от съвместното ви партньорство. И преди тази важна среща се уверете, че офисът ви е чист, подреден и в 100% изправност. Потенциалният ви бизнес партньор може случайно да се спъне в една разхлабена лайсна на пода… Да си включи кабела на лаптопа точно в онзи контакт, в който не трябва… Да реши да разгледа офиса ви и да забележи онова тъмно петно на тавана… Дали тези „инциденти“ няма да ви изиграят лоша шега? За да сте сигурни, че вашето работно място е винаги изрядно, възползвайте се от нашия Пълен кръг на безгрижието, който включва освен техническа поддръжка на офиси, също абонаментно почистване, доставка на консумативи и офис строителство за фирми от Пловдив и региона.

2. Защото… служителите ви се чувстват по-сигурни

Ние в Office Mater Care разбираме, че в днешно време е все по-трудно да намерите правилните хора, които да се присъединят към вашия екип. И когато ги намерите, искате да ги задържите до себе си. Един от начините за това е, като им предоставите комфортна работа среда, в която да се чувстват удобно и предразположени за работа. Нашите технически специалисти не просто подържат офиса ви в техническа изправност. Те имат отговорността да се грижат за всеки малък детайл, който да превърне вашето работно място в по-доброто, по-конкурентоспособното и по-желаното.

И понеже знаем, че малките камъчета са тези, които преобръщат колата, ги премахваме от пътя ви още преди да сте ги забелязали.

3. Защото… вашето време е твърде ценно

Вашето време е твърде ценно и твърде ограничено. Сигурни сме, че сте затрупани с работа, с ангажименти и срещи, които отлагате. И може би причината за това е, че се занимавате с дела, които можете да прехвърлите на друг, но все още не сте го направили. Оставете на Грижовниците да поемат поне част от тези дела. Нашият абонамент за техническа поддръжка включва дейности като:

  • Поддръжка и поправки по електрическата мрежа
  • Поддръжка и поправка по ВиК инсталацията
  • Поддръжка и поправка на отоплителната система/li>
  • Поддръжка и поправка, свързана с мебелировката
  • Бояджийски услуги (до 5 м2)
  • Шпакловка (до 5 м2)
  • Всякакви дребни ремонти, от които се нуждае твоят офис

4. Защото… имате доверен партньор и приятел в наше лице

Жените и мъжете, които работят в Office Master Care, имат специфично ДНК. Те обичат работата си и се гордеят, че ви отменят в ежедневната поддръжка на офиса. Те са мили, разбиращи, изпълнителни, лоялни и изключително прецизни. Те са Грижовниците. Веднъж в месеца един от тях ще прави основен оглед на офиса ви и ще поправя дори онези неща, които не сте забелязали. Ако нашите техници открият проблем, те извършват ремонт в момента на огледа или в удобно за вас време. Всеки месец разполагате с 4, 8 или повече часа от времето на нашите техници, в зависимост от ремонтите, които са необходими. И, разбира се, ежемесечно ще получавате репорт с поправките, които са извършени.

5. Защото… с Office Master Care оставяте офиса си в сигурни ръце

Отделът ни по Техническа поддръжка на офиси в Пловдив и региона е изграден от дългогодишни професионалисти, които работят качествено, прецизно и същевременно бързо. Разполагаме с отдел „Контрол на качеството“, а при възникнала авария пристигаме при вас в рамките на 2 часа (ако сте избрали нашия Gold пакет). Ние осигуряваме всички необходими машини и части, които са необходими за поддръжката на вашия офис. Пристигаме при вас със собствен транспорт и сме на разположение 24/7.

Готови ли сте да ни се доверите? Готови ли сте да се погрижим за вашите офис грижи? Тогава… Оставете на Грижовниците. Разгледайте нашия Абонамент за Техническа поддръжка и се свържете с нас на тел. 0884520286 или имейл: welcome@officemastercare.bg

Ако след първия месец не сте доволни от нашите услуги, ще ви върнем парите!

Очакваме ви!

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите