Office Master Care с нова услуга – почистване на домовете

Начало / Блог / Новини / Office Master Care с нова услуга – почистване на домовете

Office Master Care с нова услуга – почистване на домовете

Office Master Care с нова услуга – почистване на домовете

15.04.2019 Новини

Наша мисия е да направим света ти по-безгрижен. Знаем колко трудно е да си намериш свободно време както в офиса, така и в дома. В желанието си да те отменим от задълженията ти вкъщи, ти представяме нашата нова услуга – домашно почистване. Бъди сигурен, че нашите грижовници ще те отменят от скучните и натоварващи задължения в почистването на дома. Те ще ти спестят не само ценно време вкъщи, но и много усилия. 

Щастливи сме да ти съобщим, че за изпълнението на тази задача, наши доверени партньори са Доместина. На тяхната платформа бързо и лесно може да запазиш желания ден и час за посещение от грижовник. 

Само няколко клика те делят от безупречната чистота и свежест. Довери се на професионалните услуги на нашите грижовници, както вече много други направиха. Увери се в думите ни и прочети положителните референции, които нашите клиенти оставиха в платформата на Доместина. 

Времето вкъщи е за почивка от тежкия работен ден и за ценни моменти с близките хора. Освободи графика си и се отдай на безгрижие! 

Ако имаш допълнителни въпроси, можеш да ги зададеш на тел. 0884 520 286 или имейл: welcome@officemastercare.bg 

Наеми грижовник
 

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите