Ти работиш. Грижовниците ти доставят консумативи

Начало / Блог / Консумативи / Ти работиш. Грижовниците ти доставят консумативи

Ти работиш. Грижовниците ти доставят консумативи

Ти работиш. Грижовниците ти доставят консумативи

21.11.2018 Консумативи

Когато един бизнес започне да се развива, мениджмънтът трябва да вземе генерално решение – кои от текущите процеси да изнесе навън.

Или по-скоро да се запита кои задачи заслужават вниманието на хората вътре в компанията, кои могат да се възложат на определен служител и за кои е най-добре да се потърсят услугите на външна фирма.

Вече споделихме 5 начина как чистото работно място прави бизнеса по-успешен, както и 5 причини защо офисът се нуждае от техническа поддръжка. Дойде моментът да затворим Кръга на безгрижието и да разкажем повече за най-новата ни услуга: абонамент за доставка на консумативи в офиса.

пълен кръг на безгрижието

ЗАЩО СЪЗДАДОХМЕ АБОНАМЕНТА ЗА ДОСТАВКА НА КОНСУМАТИВИ?

Философията на Office Master Care е чрез услугите, които предлагаме, да направим работния ден на нашите клиенти по-лек, по-приятен и по-безгрижен. В преследването на тази идея създадохме и цялостния си бизнес модел - да предлагаме комплексна грижа за офисапочистване, техническа поддръжка, доставка на консумативи и офис строителство.

Абонаментът ни за доставка на консумативи е нова услуга, която предложихме, първо, на настоящите си клиенти. И много от тях ни попитаха: Защо да се запиша? С какво ще помогне на бизнеса ми? Това е допълнителен разход за мен, защо да го правя…?

И нашият отговор винаги е: За да си освободите време и да го инвестирате в бизнеса си!

Следенето на наличности в офиса, съставянето на списъци за пазаруване и ходенето до магазина са все досадни задължения. Отнемат много време и енергия на поне един човек в офиса ви. А сега се замислете за алтернативата…

Щом този човек работи при вас, той познава бизнеса ви и може би има добри идеи за неговото развитие. Познава дейността ви, клиентите ви и/или конкурентите ви, а това са наистина ценни знания. Но в същото време няма възможност да развие идеите и да покаже скрития си потенциал, защото е ангажиран със задачи от типа на: броене на ролките тоалетна хартия, слагане на хартии в диспенсъра, на сапун в дозатора и т.н.

Освободете този супер ресурс. Оставете на грижовниците да следят наличностите на консумативите във вашия офис и да ви доставят точно това, от което се нуждаете.

офис консумативи предлагани от office master care

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ, КАТО СЕ АБОНИРАТЕ?

В течение на времето ще регистрирате много и различни ползи за бизнеса си, особено ако се абонирате за цялостния Кръг на безгрижието. Като за начало обаче можем да ви обещаем, че…

Печелите време.

Следеното, планирането и купуването на различни консумативи отнема време. За един средностатистически офис това са 2 дин в месеца, по 4 часа на ден. Иначе казано:

8 ч. x 12 мес. = 96 часа/годишно

Ще спечелите по 96 часа за поне един служител! Тези 96 часа могат да се инвестират в по-детайлни анализи, по-добро бюджетиране, повече прозвънени клиенти, по-чести срещи с партньори и т.н. Все неща, които звучат прекрасно, нали?

Печелите сигурност.

Ако възложите отговорността по следене на наличности и зареждане с консумативи на свой колега, рискувате. Този колега със сигурност има и други задължения. Натоварен е с различни отговорности. И, ако в един момент му се струпа повече работа, нещо ще започне да цикли… или да изостава. И може да изпаднете в неловката ситуация да нямате хартия в тоалетната. Неприятно, нали?

Печелите имидж.

Всяка неуредица в бизнеса ви, която потенциалните ви партньори забележат, е директен удар върху вашия имидж. Ситуацията с наличие на консумативи е идентична с нивото на чистота и техническата изправност в офиса: присъствието им не се забелязва, но отсъствието – винаги. Представете си, например, че ароматизаторът в банята е свършил и оттам се носят благоухания… Не искате да ви запомнят с това, нали?

част от офис консумативите на office master care

КАКЪВ Е МЕХАНИЗМЪТ НИ НА РАБОТА?

Даваме ви списък с консумативи, като вие избирате само тези, от които се нуждаете. Оттам нататък Грижовниците на Office Master Care имат задачата да следят наличието точно на тези продукти и да ви снабдяват с тях своевременно.

В края на месеца нашият Мениджър Качество прави стокова разписка с доставените консумативи. Показва ви доставените наличности, единичните цени и крайната сума, която трябва да заплатите.

КАКВО Е НУЖНО ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ДА СЕ АБОНИРАТЕ ЗА ДОСТАВКА НА ОФИС КОНСУМАТИВИ?

Цените на консумативите, които предлагаме, са много добри. Доставката до вашето работно място е за наша сметка и я правим в удобно за вас време. Екипът ни е изграден от дългогодишни професионалисти, които ви отменят в това вечно задължение – наличието на консумативи в офиса.

На този етап предлагаме абонамента за доставка на консумативи само на и клиенти, които се възползват от услугите ни по абонаментно почистване или техническа поддръжка.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ГРИЖОВНИЦИТЕ?

Защото нашите служители не са просто чистачи, хигиенисти, техничари или доставчици. Нашият екип и съставен от грижовници, които наистина ги е грижа за бизнеса ви. Посвещават се на това да създават уют във вашето работно място. И го правят с удоволствие.

Готови ли сте да ни се доверите? Готови ли сте да се погрижим за вашите офис грижи? Тогава… Оставете на Грижовниците. Разгледайте нашия Абонамент за доставка на консумативи и се свържете с нас на тел. 0884520286 или имейл: welcome@officemastercare.bg

Ако след първия месец не сте доволни от нашите услуги, ще ви върнем парите!

Очакваме ви!

Екипът на Office Master Care - Грижовниците

×

Заяви безплатно пробно почистване за твоя офис!

Остави своите контакти и ще се свържем с теб да уточним детайлите