10 години се грижим за бизнеса в Пловдив

Изминаха 10 години. 10 дълги години, през които израствахме, променяхме се и постигахме успехи заедно. Аз, клиентите ни и моите всеотдайни грижовници.

Колко бързо минаха тези 10 години…

Спомням си първите трепети покрай създаването на Office Master Clean, както се наричахме тогава. Всичко беше толкова по-различно, отколкото е сега. Тогава нямах представа какво е професионално почистване и как се прави, но бях готова да се уча. Исках да знам всичко. Нямах собствена кола и обикалях Пловдив с колело, за да търся клиенти, да избирам доставчици, да купувам машини и препарати.

Истината е, че нямах никаква представа какво точно да правя и как да го правя. Не разполагах и със спестени пари, защото бях в майчинство и се грижех за малката ми дъщеря. Изтеглих и заем, който обаче се оказа твърде малък, за да купя кола или да наема служители. Не знаех как се рекламира стартиращ бизнес и затова принтирах на бял лист услугите ни и контакти за връзка. Влизах от офис в офис и търсех клиенти.

А днес? Днес имам 10 години опит зад гърба си и успешен бранд. 

Успях да изградя фирма, която не е просто почистваща, а фирма, която се грижи за клиентите и грижовниците си. Имам екип, който обожавам и на който ежедневно поверявам отговорността за всичките ни клиенти. И смея да твърдя, че моите грижовници се справят отлично.

Дъщеря ми порасна и е на 12 години. Знам, че ужасно ú липсвам, защото през последната година работя по 12-14 часа, 7 дни в седмицата. Но знам също, че тя ме разбира и подкрепя.

Днес съм много по-различна отколкото бяха преди 10 години, но съм също толкова ентусиазирана. Разполагам с много повече възможности, знания, умения, опит, визия и идеи.

Продължавам обаче да се вълнувам както през първия ден.

Все още се притеснявам за всеки нов договор и клиент. Питам се: Ще успеем ли? Планирам, анализирам и бюджетирам.

Опитвам се да остана същата като преди – весела, усмихната, търпелива, нахъсана, вярваща в доброто и красотата. Все още си слагам розовите очила и ми харесва да го правя. Щастлива съм, че продължавам да вдъхновявам моите грижовници и че не спирам да търся още такива хора – отговорни, усмихнати, вярващи в любовта и отговорни към грижата за всеки клиент и офис.

Вълнувам се.

Горда съм!

Благодаря ви!

Тези 10 години са всъщност 10 години с вас – нашите клиенти и приятели. 

Анелия Тонева,
управител на Office Master Care

Остави на грижовниците

Основна цел на Office Master Care е да предоставя висококачествени почистващи услуги без аналог за бизнеса в Пловдив и околността. Ние разполагаме с повече от 60 мотивирани грижовници, които през годините са спечелили малко над 250 постоянни и доволни клиенти на фирмата. Доверете ни се. И ще растем заедно.